02Sep

CREA.E 2022

Un anys més, el projecte Crea.e torna a activar-se gràcies a l’ajuda de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Crea.e és un projecte viu i dinàmic, que es transforma cada any per a adaptar-se a les necessitats dels centres eductius i oferir nous recursos als participants.

L’objectiu principal es treballar cap a l’alimentació sostenible tenint en compte diferents recursos i coneixements que poden enriquir els projectes educatius dels centres, implicant a tota la comunitat eductiva.

16Nov

Crea.e 2020 Menjadors escolars sostenibles

El menjador escolar sostenible és un pilar fonamental per treballar l'agricultura ecològica, la nostra salut i nutrició, el consum responsable i la sostenibilitat en un centre educatiu. Des de la nostra experiència i el constant treball amb la comunitat educativa podem constatar que una gran part dels centres educatius volen impulsar un model de centre educatiu més sostenible mitjançant el projecte de menjador escolar sostenible i de vegades no disposen de recursos per aconseguir-ho o de la informació adequada per accedir.

26Oct

Seminari Crea.e

El tema del consum responsable i la producció d’aliments es una cosa que preocupa a una part de la societat sensibilitzada en la problemàtica ambiental i social que genera el consumisme, la producció industrial d’aliments i la globalització del comerç alimentari. És per això que ja hi ha centres educatius, mestres, AMPA, et. que estan treballant per introduir al sistema educatiu activitats i projectes que permetin canviar aquesta tendència i donar a conèixer els beneficis de la producció ecològica, local i saludable en la vida dels seus alumnes i les seues famílies.

26Oct

Estudi Crea.e

Des de Mas de Noguera volem iniciar un espai de treball on les persones que es dediquen a promoure el consum responsable i la producció ecològica d’aliments des de qualsevol àmbit educatiu, puguen crear i compartir idees, projectes i activitats relacionades amb la matèria, i ajudar-se en la resolució de problemes mitjançant la creació de xarxes de treball i la construcció de sinergies entre els distints agents implicats.

26Oct

¿Que es Crea.e?

Crea.e és un projecte educatiu dirigit a tota la comunitat educativa. Pretén desenvolupar objectius, metodologies i activitats que conscienciïn sobre la importància del consum responsable i dels aliments procedents de l'agricultura ecològica, com a mitjà per a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Les actuacions a realitzar són les següents: