Consum responsable, educació i agricultura ecològica.

 

Crea.e és un projecte educatiu dirigit a tota la comunitat educativa. Pretén desenvolupar objectius, metodologies i activitats que conscienciïn sobre la importància del consum responsable i dels aliments procedents de l'agricultura ecològica, com a mitjà per a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Les actuacions a realitzar són les següents:

• Realització d'un primer estudi sobre les experiències educatives que treballen el consum responsable i de productes ecològics. Mitjançant un senzill qüestionari es pretén recollir les seves propostes, problemàtiques i encerts per extreure conclusions i compartir els seus coneixements.

http://www.masdenoguera.coop/es/node/319

• Constitució d'un seminari que aspira a crear un espai compartit de les diverses iniciatives que, en general es troben de forma aïllada, estan compromeses en una educació que contempla el consum responsable i l'agricultura ecològica com un dels fonaments de la sostenibilitat i de la lluita contra el canvi climàtic. Conèixer-se, compartir, analitzar, proposar i realitzar accions conjuntes.

http://www.masdenoguera.coop/es/node/320

• Organització d'una primera jornada formativa a la qual s'espera segueixin altres que responguen a les necessitats que es proposen des del seminari. Tallers a desenvolupar en els centres educatius: "Consum responsable" i Alimentació sostenible ". Dirigits a Primària i secundària.

http://masdenoguera.coop/sites/default/files/jornada_formativa.pdf

Aquest projecte està dirigit pel Mas de Noguera i finançat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.