Mas de Noguera 964 763 626
  • Qui som
      • Historia
      • Equip
      • Arees de treball
          • Actividad Agropecuaria
          • Agroturisme
          • Desenvolupament rural sostenible
          • Educació Ambiental
      • Publicacions
      • Galeria de fotos
  • T'oferim
      • Escoles i Instituts
      • Universitats i formació professional
      • Families i particulars
      • Grups de treball
      • Associacions
      • Ajuntaments
  • Instalacions
  • Preus
      • Agroturisme i grups
      • Centres Educatius
  • Agenda
  • Projectes
      • CreaE
      • Càlcul Petjada de carboni
  • Blog
  • Contacte
  •  
  • ca
    • Castellano
    • Valencià
Inici / Segon seminari Crea.e

Segon seminari Crea.e

Segon seminari Crea.e

CONVOCATÒRIA II REUNIÓ DELS SEMINARI CREA.E

DATA: DISSABTE 23 DE FEBRER

LLOC: IES RAVATXOL DE CASTELLAR-L’OLIVERAL

 

PROGRAMA

9:30 Rebuda de participants

9:45 Ordre del dia. Presentació dels resultats de l’Estudi de necessitats elaborat en el projecte Crea.e

10:15 Treball per grups amb les diferents temàtiques proposades:

  • Tractament amb l’administració per a millorar els recursos i les eines educatives.
  • Horts escolars
  • Menjadors escolars sostenibles
  • Metodologies didàctiques per a treballs en l’aula sobre agricultura ecològica, alimentació sostenible i consum responsable.
  • Organització i continuïtat del seminari.

11:30 Descans amb esmorzar BIO: coca de verdures i fruita

11:45 Reunió de tots els grups i exposició del punts tractats en cadascun.

12:15 Taula Rodona amb representants de l’Administració: “La cultura de la alimentació saludable, un repte educatiu i social”.

  • Vicenta Domenech Pons, Cap de Servei de Planificació i Gestió  la Direcció General de Formació Permanent del Professorat.
  • Empar Puchades, membre del Consell Alimentari de l’Ajuntament de València.
  • Coordinador- assessor del CEFIRE, per determinar.
  • Un representat de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per determinar.
  • Moderador Josep Lluís Peris, director de l’IES Ravatxol.

13:30 Conclusions i establiment de una nova data per al seminari per a assolir els objectius proposats.

14:00 Cloenda i dinar especial amb aliments ecològics a càrrec dels alumnes i professors de Cuina de l’IES Ravatxol.

 

MENÚ DEL DINAR

Primer: Albergínia i esgarraet fet al forn de llenya

Segon: Arròs amb bledes / Arròs amb fesols i naps

Postres: Carabassa al forn

 

portfolio category: Actividades
  • Facebook
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Twitter

Mas de Noguera
12440 Caudiel (Castelló)
Tel. 964 763 626 - 964 144 074
Horari d'atenció telefònica:
Dilluns a divendres
9:30 a 14:00 i 15:00 a 18:00

Escoles i Instituts
Universitats
Families i particulars
Grups de treball
Associacions
Ajuntaments

Educació ambiental
Agroturisme
Desenvolupament Rural sostenible
Activitat agropecuaria

Regala Mas de Noguera

Qui som
L'Equip del Mas
Instalacions
Cursos y activitats
Tarifes agroturisme i grups

Tarifes centres educatius

Segueix-nos al 

Contacta amb el Mas:
agroturismo@masdenoguera.es
eduambient@masdenoguera.es
Cóm arribar

Avis legal
Política de Privacitat
Política de Cookies

Transparencia

Publicacions del Mas
GALERIA: VEURE FOTOS

Mas de Noguera
12440 Caudiel (Castelló)
Tel. 964 144 074
Horari d'atenció telefònica:
Dilluns a divendres
9:30 a 14:00 i 15:00 a 18:00

Escoles i Instituts
Universitats
Families i particulars
Grups de treball
Associacions
Ajuntaments

Educació ambiental
Agroturisme
Desenvolupament Rural sostenible
Activitat agropecuaria
Regala Mas de Noguera

Qui som
L'Equip del Mas
Instalacions
Cursos y activitats
Tarifes agroturisme i grups

Tarifes centres educatius

Segueix-nos al 

Contacta amb el Mas:
agroturismo@masdenoguera.coop
educacionambiental@masdenoguera.coop
Cóm arribar

Avís legal - Política de privacitat

Publicacions del Mas
GALERIA: VEURE FOTOS