Segon seminari Crea.e
CONVOCATÒRIA II REUNIÓ DELS SEMINARI CREA.E
DATA: DISSABTE 23 DE FEBRER
LLOC: IES RAVATXOL DE CASTELLAR-L’OLIVERAL
PROGRAMA
9:30 Rebuda de participants
9:45 Ordre del dia. Presentació dels resultats de l’Estudi de necessitats elaborat en el projecte Crea.e
10:15 Treball per grups amb les diferents temàtiques proposades:
- Tractament amb l’administració per a millorar els recursos i les eines educatives.
- Horts escolars
- Menjadors escolars sostenibles
- Metodologies didàctiques per a treballs en l’aula sobre agricultura ecològica, alimentació sostenible i consum responsable.
- Organització i continuïtat del seminari.
11:30 Descans amb esmorzar BIO: coca de verdures i fruita
11:45 Reunió de tots els grups i exposició del punts tractats en cadascun.
12:15 Taula Rodona amb representants de l’Administració: “La cultura de la alimentació saludable, un repte educatiu i social”.
- Vicenta Domenech Pons, Cap de Servei de Planificació i Gestió la Direcció General de Formació Permanent del Professorat.
- Empar Puchades, membre del Consell Alimentari de l’Ajuntament de València.
- Coordinador- assessor del CEFIRE, per determinar.
- Un representat de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per determinar.
- Moderador Josep Lluís Peris, director de l’IES Ravatxol.
13:30 Conclusions i establiment de una nova data per al seminari per a assolir els objectius proposats.
14:00 Cloenda i dinar especial amb aliments ecològics a càrrec dels alumnes i professors de Cuina de l’IES Ravatxol.
MENÚ DEL DINAR
Primer: Albergínia i esgarraet fet al forn de llenya
Segon: Arròs amb bledes / Arròs amb fesols i naps
Postres: Carabassa al forn